nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Wie kent het nu niet? Krimpfolie! Oftewel krimpie dinkie, krimpie dimpie, shrinky dinks of shrinkles. Leuk creatief speelgoed voor kinderen. Je maakt een mooi ontwerp voor bijvoorbeeld een sleutelhanger. Je legt het eventjes in de oven. De krimpfolie wordt ongeveer drie keer zo klein en twee keer zo dik. Voilà en klaar is je kunstwerk.

Wil jij ook krimpfolie kopen? Dan zit je bij ons goed. Je kan bij ons terecht voor kinderfeestjes, cadeautjes of zelf een knutselpakket samenstellen met wat vellen in diverse kleuren en daarbij ook nog wat stiften.

We hebben de krimpfolie voor het gemak even onderverdeeld in vijf groepen: krimpfolie met een thema, leren met krimpfolie, sieraden maken, knutselpakketten en stiften.

Binnen de categorie "krimpfolie met een thema" hebben we diverse knutselpakketten krimpfolie met een specifiek thema ontwikkeld. We merkten dat hier veel vraag naar was. Knutselen met krimpfolie is leuk maar wat moet ik nu tekenen of maken. Met onze thematische knutselpakketten kun je direct uit de voeten. Voorbeelden hiervan zijn piraten, dieren, unicorns en cupcakes. Al onze knutselpakketten zijn naast vellen krimpfolie en enkele accessoires ook voorzien van een themablad waarop diverse afbeeldingen staan ter inspiratie of om over te trekken.

Leren met krimpfolie is onze nieuwste lijn. Wij zijn groot voorstander van spelenderwijs leren. Eerst even knutselen met krimpfolie en dan bijvoorbeeld wat rekensommetjes maken. Deze lijn is erg in ontwikkeling. Houd onze winkel dus goed in de gaten voor alle nieuwe pakketten. 

Armbandjes maken, oorbellen ontwerpen en nog veel meer kun je vinden bij de categorie "sieraden maken met krimpfolie".

Binnen de categorie "knutselpakketten" vind je diverse knutselpakketten voor een kinderfeestje of gewoon voor een woensdagmiddag.

Om het knutselfeest helemaal compleet te maken vind je bij het tabblad stiften diverse stiften die speciaal zijn ontwikkeld om te werken op krimpfolie. Zowel los als in een koker te bestellen.


Veel kijkplezier!
Deze website maakt gebruik van cookies.

Bij bestellingen boven de € 75,- worden (binnen Nederland) geen verzendkosten berekend.